HOLA BLOG!

Portava ja una temporada amb la idea d’iniciar el blog i, després de diversos intents, espero que aquest sigui el definitiu. La primera entrada, però, no és més que una breu presentació i resum sobre el contingut que publicaré d’ara en endavant.

Juddidit va començar amb la idea de ser un portafoli professional on exposar els meus projectes i treballs dins l’àmbit de la comunicació gràfica i audiovisual.

Tot i això, en la societat tan immediata en que vivim, i també degut a la passió que sento per molts dels àmbits del món audiovisual, la línia que separa el allò personal d’allò professional es dilueix.

Els viatges, les xarxes socials, els projectes que involucren a persones del meu voltant,... Són alguns exemples clars del factor personal que s’interposa dins els projectes publicats en aquesta pàgina web. Al principi ho intentava separar però d’alguna manera o altre és inevitable acabar mostrant algunes coses sobre mi, quan en realitat el que intento és crear un segell personal que sigui reconeixible en els treballs que faig o en que participo.

Així doncs, a partir d’ara en aquest blog hi trobareu nous projectes en que estigui involucrada, pàgines d’artistes i professionals del sector que trobo recomanables, canvis i novetats dins la pàgina web i/o xarxes socials, consells i recomanacions que vagi descobrint durant el meu procés d’aprenentatge, diaris de viatges, etc.

 

No dubteu en escriure’m si teniu propostes, idees, peticions, projectes o opinions que volgueu compartir.

 

Seguim!

Escribir comentario

Comentarios: 0