PRODUCTE: Àlbum fotogràfic Saal

L'empresa Saal, que es dedica a la impressió de productes fotogràfics, m'ha donat la oportunitat de provar els seus àlbums digitals. Vaig crear un àlbum a partir de les fotos que vaig fer l'any passat al viatge a Islàndia. Aquesta és la ressenya que en faig després de rebre i valorar el resultat del producte:

Per fer el teu propi àlbum Saal Digital cal que abans t'instal·lis el programa Saal Design, que et pots descarregar de manera gratuïta des de la seva pàgina web.

El programa és molt senzill de fer servir i et dona opcions d'escollir plantilles ja creades, maquetació automàtica o disseny en blanc.

El meu àlbum és quadrat i fa 19x19cm, motiu pel qual vaig haver de retallar les imatges a mides "poc convencionals", fotogràficament parlant, tot i que no em va suposar cap inconvenient.

En el meu cas vaig escollir disseny en blanc, ja que et dona molt més joc i la meva intenció era imprimir les imatges a la màxima mida que l'àlbum em permetés, sense cap tipus de marge.

La veritat és que el resultat m'ha encantat! La impressió respecta molt els colors originals de les fotografies motiu pel qual recomano editar una mica les fotos (sobretot brillantor, saturació i contrast) abans de fer l'àlbum.

Recomano a tothom qui vulgui comprar un àlbum digital que, abans de fer-lo, s'asseguri bé que la qualitat de les imatges a escollir és bona ja que pot disminuir una mica de la pantalla al paper. Important també intentar que la qualitat i quantitat de megapixels de les diferents imatges que pengem al programa sigui la mateixa, sinó el canvi pot ser massa notable, com m'ha passat a mi amb una de les fotografies.

Tot i això considero que la qualitat també és bona, sobretot m'ha sorprès la imatge de la portada perquè no esperava que es veiés tan bé sobre un material que no és paper fotogràfic. 

Gràcies a Saal Digital per deixar-me provar el seu producte, ja estic pensant quin serà el proper àlbum que imprimiré...